Despre Constant Security

Calitatea serviciilor ne recomandă

La doi ani de la înființare, Constant Security SRL a fost plasată pe locul II în Topul Firmelor Dâmbovițene!
Suntem o echipă tânără și competitivă, scopul nostru fiind acela de a oferi servicii de calitate superioară pe segmentul de sisteme de securitate, instalații electrice și panouri fotovoltaice.

Firma noastră, Constant Security SRL, a fost înființată în anul 2015, pornind la drum cu experiență acumulată anterior în domeniu, dar și cu dorința de a face performanță și de a demonstra că lucrurile pot fi făcute ca la carte.

Suntem expertul tău în securitate! Toți clienții și colaboratorii noștri pot confirma asta, drept dovadă stând contractele ale căror perioade de valabilitate sunt prelungite la fiecare doi ani.

Avem capacitatea de a oferi strategiile optime pntru fiecare spațiu în ceea ce privește sistemele de efracție, incendiu, supraveghere video și interfonie, cât și realizarea de instalații electrice și nu numai.

La sfârșitul fiecărei lucrări pe care o realizăm vrem să privim în urmă și să știm că ceea ce ar fi putut fi normal a evoluat, că am oferit servicii de înaltă calitate și lucrurile acestea sunt un câștig atât pentru noi, cât și pentru clienții și colaboratorii noștri. Ducem sintagma win-win la un alt nivel!

  • Sisteme performante: efracție, incendiu, supraveghre video, interfonie
  • Monitorizare video în timp real
  • Acces de oriunde
  • Notificări/alerte securitate
Awesome Image
Awesome Image
Expertul tău în securitate!

Oferim soluții de securitate personalizate pentru un grad optim de siguranță!

De ce să ne alegi pe noi

Suntem o echipă cu experiență și suntem pregătiți să demonstrăm că lucrurile pot fi făcute ca la carte. Fără scurtături și fără improvizații, pentru că siguranța familiei, a afacerii și a altor bunuri este prioritară.
  • Firmă autorizată
  • Ingineri și tehnicieni politicoși și experimentați
  • Produse de calitate superioară
  • Suport tehnic de calitate
Awesome Image
Awesome Image

Echipa noastră

Ne mândim cu echipa noastră și știm că fiecare angajat în parte este important. Este meritul întregii echipe pentru rezultatele foarte bune pe care le avem.

La CONSTANT SECURITY SRL suntem constant la curent cu cele mai noi produse și tehnici de pe segmentul sistemelor de securitate.

Știm că în prezent calitatea este un factor decisiv, cu atât mai mult când vine vorba de siguranța noastră și a celor din jur, cât și siguranța afacerilor și a diferitelor bunuri. În ziua de azi sistemele de securitate sunt mai accesibile decât odinioară, cât și mai simplu de utilizat, datorită tehnologiei care avansează constant.
Awesome Image
Sisteme de securitate - efracție, incendiu, supraveghere video, interfonie

Constant Security - Expertul tău în securitate!

Siguranța căminului și a afacerii tale este esențială în prezentul pe care îl traversăm.